Bezorgen of afhalen

Zodra u een vloer bij OOK vloeren besteld wordt er een afspraak gemaakt wanneer uw order geleverd kan worden.
Wij leveren in heel Nederland of u nu in Groningen of Maastricht woont. Dit kan rechtstreeks of via onze partners. Vanaf € 450,- wordt uw bestelling gratis geleverd in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Extra kosten € 75,- per pallet plaats. U dient aanwezig te zijn bij afleveren van uw order. Zodat u uw order kunt controleren op transportschade en uw order in ontvangst kunt nemen.
Uw order wordt door de chauffeur tot aan de eerste drempel op de begaande grond geleverd, mits met palletwagen bereikbaar. Bij belemmering zullen de goederen tot de eerste belemmering geleverd worden. U bent zelf verantwoordelijk voor het goed binnendragen van de producten. Indien u dit anders met ons heeft afgesproken, dan hebben wij dat expliciet schriftelijk aan u bevestigd.
U dient uw levering / order voor aftekenen van ontvangst te controleren op schade. Mocht er transportschade zijn dan dient u een aantekening te maken op de papieren van de chauffeur en ons te informeren. Daarbij zullen wij vragen om foto’s en of hoe we dit samen met u kunnen oplossen.
Wij leveren uit voorraad maar het kan voorkomen dat er een levertijd op zit. U mag de levertijd altijd opvragen info@ookvloeren.nl