Waarom een laminaat vloer?

Het is niet eenvoudig te kiezen tussen alle soorten vloeren. Maar qua onderhoudsvriendelijkheid springt laminaat er zeker uit. Laminaat vloeren zijn erg makkelijk te onderhouden. U hoeft geen meubels te verplaatsen voor groot onderhoud. Stofzuigen (parketmond) en lichtvochtig dweilen is het advies hierin. Bij de link laminaat onderhoud treft u meer tips over het onderhoud van uw vloer.

Niet van echt hout te onderscheiden

Laminaat heeft door de nieuwste productie technieken een voelbare structuur waarbij het
onderscheidt met een echte houten vloer nauwelijks zichtbaar is. Zo natuurlijk voelt een laminaat
vloer aan.
Bekijk alle laminaatvloeren
Laminaat vloeren of het nu visgraat of planken motief heeft. Beide zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Visgraat motief zal meer zaagwerk met zich meebrengen maar via onze OOk vloeren filmpjes met leginstructies helpen wij u graag op weg.
Omdat een laminaat vloer niet verlijmd is aan de ondervloer is het verhuisbaar. Daarbij is een laminaatvloer, vloerverwarming geschikt en heeft de OOk vloeren collectie enkel  zware kwaliteit laminaat vloeren waardoor deze vloeren niet enkel in woonkamer, entree of keuken gelegd kunnen worden maar ook voor zakelijk gebruik als kantoren, winkel en showrooms.
Laminaat heeft ten op zichte van houten – en pvc vloeren iets meer geluidshinder in de leefruimte zelf maar dit is op te vangen door een goede ondervloer van Beaufloor te gebruiken. Ook hierin kunnen wij u adviseren zodat u de idealen combinatie heeft voor uw eigen woon- of werk comfort.

Waarom kiest u voor een laminaat vloer?

  1.  Niet van een echte houten vloer te onderscheiden
  2. Eenvoudig zelf te plaatsen
  3. Makkelijk in onderhoud
  4. Vloerverwarming geschikt
  5. Slijtvastheid. OOk vloeren levert kwalitatief een zware kwaliteit zodat er grote belasting plaats kan vinden.
  6. Zit niet vast aan de ondervloer waardoor te verhuizen
  7. Iets meer geluidshinder dan een houten- of pvc vloer. Dit is met een goede ondervloer goed te beperken.

Een greep uit de laminaatvloeren van OOK Vloeren