Filters

PVC Vloeren Tegels

Voordelen van PVC vloertegels

De zoektocht naar de perfecte vloer voor badkamer, keuken en/of kelder begint vaak met het opstellen van een verlanglijstje. Onderhoudsvriendelijk en niet gevoelig voor vocht zullen in veel gevallen deel uitmaken van een dergelijke lijst. Veelal wordt er gedacht aan een stenen tegelvloer. Vervaardigd uit een hard materiaal, steen, dus erg stevig. Wekelijks een of meerdere malen stofzuigen of dweilen en zo nu dan een behandeling met een speciaal onderhoudsmiddel is veelal afdoende. Bovendien zijn de stenen tegelvloeren in vele vormen en maten leverbaar, er is altijd wel een vloer die bij uw wensen past. Maar, wist u dat PVC vloeren tegels een perfect alternatief zijn?

De PVC tegels: zeer geschikt voor intensief gebruik

Anno 2020, met de opkomst en doorontwikkeling van PVC tegels, kunnen wij niet anders dan beamen dat deze tegels een ideaal alternatief bieden voor de standaard tegelvloer. PVC vloeren tegels zijn, zoals de naam reeds doet vermoeden, vervaardigd uit PVC. PVC is een materiaal dat, naast onderhoudsvriendelijk, ook uiterst geschikt is voor intensief gebruik. Hiermee zijn deze tegels niet alleen bij uitstek geschikt voor badkamer, keuken en/of kelder. Ze zijn ook zeer goed toepasbaar in commerciële ruimte. Door de sterke toplaag zult u onder nagenoeg alle omstandigheden lang genieten van uw PVC tegels die voor een langere periode als nieuw lijken.

Een ruimte collectie PVC vloeren

OOK Vloeren biedt een ruime collectie aan PVC vloeren tegels. Alle PVC tegels uit onze collectie zijn afkomstig uit de ParquetVinyl collectie van Lamett. Lamett is een Europese producent van, onder meer, ParquetVinyl. Lamett heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van PVC tegels en de diverse toepassingen. Zo zijn de looks van de tegels identiek aan die van een echte tegel. Het biedt u echter wel de voordelen van PVC. Bovendien biedt Lamett haar vloeren aan met een geïntegreerde ondervloer. Hierdoor is het uitzoeken en aanschaffen van een separate ondervloer verleden tijd. De geïntegreerde ondervloer heeft een isolerende werking, zowel qua geluid als temperatuur. Doordat de tegels voorzien zijn van een geïntegreerde ondervloer is het eveneens mogelijk de vloer te plaatsen op een vlakke, schone, ondergrond. In veel gevallen is egaliseren niet nodig. U monteert de vloeren met het handige kliksysteem. U dient de vloer eerst op maat te snijden met een mes. In tegenstelling tot een stenen vloer, heeft u hiervoor geen gespecialiseerd materiaal nodig. U kunt zich voorstellen dat de geïntegreerde ondervloer gecombineerd met het kliksysteem, het plaatsen van de PVC tegels aanzienlijk vereenvoudigd.

Zoveel mensen, zoveel wensen

De PVC vloeren tegels van Lamett zijn verkrijgbaar in verschillende maten en tinten. Zo heeft u de keuze uit een rechthoekige variant of kunt u kiezen voor een vierkante variant. De rechthoekige variant kent een afmeting van 300 mm bij 600 mm. De vierkante variant kent een afmeting van 615 mm bij 615 mm. Zowel de rechthoekige variant als de vierkante tegel, kent een dikte van 5 mm. Deze dikte is als vanzelfsprekend inclusief de geïntegreerde ondervloer. Bent u nieuwsgierig geworden naar een vloer van PVC? Kom dan eens langs in onze showroom, we laten u graag kennis maken met het veelzijdige assortiment!

Sorteren op
42 resultaten