Filters

PVC vloeren

Een ruime keuze aan PVC vloeren

Bij OOK vloeren hebben wij een uitgebreide collectie PVC vloeren. U kunt kiezen tussen plak PVC, klik PVC of Los te leggen PVC. Kom naar onze showroom zodat wij u de verschillen en de voor- en nadelen uit kunnen leggen. U kunt ook een staal bestellen zodat u de vloeren bij u in huis kunt bekijken.

PVC vloeren als sterke vloerbedekking

Hoe snel kan het gaan. Dat is een legitieme vraag als het gaat over pvc vloeren. Voorheen werden deze vloeren hoofdzakelijk gebruikt in projecten waar veel en zware belasting van de vloer een sterke vloerbedekking noodzakelijk maakten. Dat zijn wel de kenmerken van een pvc vloer. Een mooie bijkomstigheid was natuurlijk ook dat de schoonmaakploegen op deze projecten niet zo makkelijk iets fout konden doen, immers pvc vloeren zijn niet vochtgevoelig. Dit maakt iedereen natuurlijk enthousiast! De eerste vloeren van pvc zagen er eigenlijk niet echt fraai uit, ze hadden een echte plastic uitstraling, waren vaak glimmend en bijna alle planken zagen er hetzelfde uit. Niet iets wat je graag in je huiskamer wil hebben, daar wil je toch behaaglijk en sfeervol vertoeven. Maar toen omarmde de consument dit vloertype. Vanaf dat moment zijn de ontwikkelingen door de fabrikanten in hoog tempo gedaan. Gevolg: steeds mooiere decor mogelijkheden, fraaie toplagen, vele verschillende planken of tegel decors en net zo slijtvast en gebruiksvriendelijk als bij zwaar belaste projecten. Een echte win-win voor iedereen die gemak in onderhoud en lange levensduur hoog in het vaandel heeft staan.
 

PVC vloer kopen doet u bij OOK vloeren
 

Dat is weer wat anders! De keuze is reuze, u kunt niet alleen tegenwoordig een zogenaamde te verlijmen pvc vloer kopen, maar er zijn vele varianten waar u echt blij van wordt. De oorspronkelijke pvc vloeren werden op een volledig vlakke geegaliseerde vloer geplakt. Een werkje wat vaak alleen door een vakman kan worden uitgevoerd. Dat was dan ook de reden waarom er soms afgehaakt werd en een pvc vloer kopen werd overgeslagen. Maar dit hoeft tegenwoordig absoluut geen reden meer te zijn. Zeker na de laatste technische ontwikkelingen is het voor iedere handige doe het zelver eenvoudig om klik pvc te plaatsen. Let u daarbij wel op de juiste kwaliteit van de pvc vloer en waar u de vloer wilt plaatsen.

PVC vloeren in de badkamer installeren

Pvc vloeren in de badkamer, heeft u daar weleens aan gedacht? Hier kunt u een gezellige en frisse look mee realiseren! Er zijn heel veel patronen mogelijk; pvc vloeren in visgraat, hoe mooi zou dat wel niet zijn? Of een van die stoere pvc vloeren in betonlook. Er zijn ontelbaar mogelijkheden met pvc vloeren in de badkamer en onze interieurspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Omdat pvc slechts enkele mm dik is, brengt dit vele voordelen. Het kan zonder ingrijpend breekwerk gelegd worden, zodat u vrij snel een nieuwe inrichting heeft voor uw badkamer. In combinatie met de hoge duurzaamheid, kunt u zo weer jaren genieten van een comfortabele, sfeervolle badkamer.

PVC vloer in verschillende soorten

U heeft zich vast niet gerealiseerd dat er nogal wat PVC vloer soorten zijn. Daarom is het goed hierover vooraf na te denken, om te voorkomen dat u teleurgesteld bent over het uiteindelijke resultaat. Vraag uzelf goed af wat u wilt. Een PVC vloer die eenvoudig te onderhouden is krijgt u sowieso, maar kiest u juist voor PVC vloeren in rustig wit of gaat u liever voor PVC vloeren in houtlook of PVC vloeren in betonlook? Bij OOK vloeren hebben we een ruim assortiment in verschillende vloeren, zo ook natuurlijk bij die van PVC:

PVC vloeren visgraat

Bent u ook zo’n liefhebber van die mooie visgraat patronen? Kom dan snel naar onze showroom, wij verkopen diverse PVC vloeren in visgraat. Deze vloeren maken iedere woonkamer gezellig!

PVC vloeren badkamer

Vanwege het onderhoudsarme karakter en de vochtbestendigheid, zien PVC vloeren ook geschikt in de badkamer. Leuk voor een keer een andere look.
 

PVC vloeren brede planken

Zou u eigenlijk een mooie houten vloer met brede planken willen maar ziet u op tegen het onderhoud? Of wilt u maximaal rendement uit uw vloerverwarming halen? Kies dan voor PVC vloeren met brede planken, dezelfde uitstraling en zeer praktisch.
 

PVC vloeren ondervloeren

Onderschat bij PVC vloeren niet de ondervloeren. Deze dragen bij aan de geluidsdemping en het comfort. Laat u dus vooraf goed informeren over PVC vloeren ondervloeren.
 

PVC vloeren vloerverwarming

PVC vloeren lijken gemaakt voor vloerverwarming. De warmte verspreidt zich snel en gelijkmatig bij PVC , een ideale combinatie.
 

PVC vloeren tegels

Deze kent u misschien nog van vroeger. Maar PVC vloeren tegels hebben een revolutie doorgemaakt en lijken in niets meer op het ouderwetse plastic. Met PVC vloeren tegels creëert u een mooi tegeleffect, we hebben in ons aanbod vast de tegels die perfect in uw woning passen.
OOK vloeren kan u met haar ruime ervaring in PVC vloeren helpen met de juiste keuze. Of u nu de PVC vloer wil laten leggen of liever de kosten van plaatsen uitspaart en zelf liever de handen uit de mouwen steekt. Ons uitgebreide advies en documentatie helpen u op weg voor een mooi resultaat. De uitstraling die u in uw wil,  is niet het enige waar u bij het PVC vloer kopen rekening mee moet houden. U weet natuurlijk al dat PVC vloeren warmer aanvoelen dan bijvoorbeeld een tegelvloer. Is vloerverwarming dan nog wel nodig, kunt u zich afvragen. Dat hoeft niet, maar kan wel, aangezien vele PVC vloer soorten goed geschikt zijn om op vloerverwarming te plaatsen. Wel zo aangenaam. Met
bijvoorbeeld PVC vloeren voor de badkamer, voelt wat extra warmte fijn aan en het geeft een gevoel van luxe en comfort. Zonder dat u daar grote veranderingen voor moet laten uitvoeren.

Keuze in installatiewijze

De meest bekende PVC-vloersoort is de te verlijmen PVC vloer ofwel dry back genoemd. Uitstekend geschikt voor de woonkamer, badkamer of kantoor en ook nog eens te plaatsen in vele varianten zoals visgraat PVC of betonlook PVC vloeren in wit of grijs. Wij raden aan om de vloeren door een vakman laten plaatsen. Er zijn nu ook zeer goede klik of los te leggen PVC vloer soorten, die u goed zelf kunt plaatsen. Het grootste voordeel van KLIK PVC vloeren is dat er geen krimpnaden ontstaan. Bij plak PVC ontstaan vaak krimpnaden op de kopse kanten van de vloerdelen. Dit komt door temperatuurswisselingen. En let op bij plak PVC dat er doortekeningen van de ondervloer in uw PVC onstaat.
Daarnaast is een extra pluspunt voor klik PVC dat u deze direct in gebruik kunt nemen zonder droogtijden van egalisatiemassa`s. Gewoon plaatsen en de meubels kunnen direct worden geïnstalleerd. Super toch! Een van de redenen dat PVC-vloersoorten met name in de klik variant worden gekozen, is dat de vloerdelen lekker dun zijn, maar toch heel sterk. Bij renovaties of als het niet wenselijk is om veel sloopwerk te verrichten, kunnen klik PVC vloeren vaak over de bestaande vloer worden geplaatst. U voorkomt dan hiermee dat dorpels moeten worden opgehoogd of deuren ingekort. Met slechts een opbouw van ongeveer 4 tot 6 mm kan dit veel werk en geld schelen. Mooi dat u dat dan aan andere dingen kunt besteden. Belangrijk is dat de vloer die blijft liggen, volledig vast zit. Stel u heeft een mooie marmeren of tegelvloer in huis liggen, maar u wilt wel eens wat anders. Dan is er een mooie oplossing met de klik PVC vloeren, want die kunt u zonder zorgen over de vloer plaatsen. Een mooie oplossing en met grote voordelen als u in de toekomst besluit om te verhuizen. U biedt dan immers twee mooie vloeren bij verkoop! De marmeren of tegelvloer is niet beschadigd en de PVC vloer kan eenvoudig verwijderd worden. U neemt die mee naar de volgende woning en herplaatst deze of laat hem liggen.

PVC vloeren in kleur

Het is u duidelijk geworden: het gaat een pvc vloer worden...Maar dan! Er zijn zoveel pvc vloer soorten, hoe moet u daar nu uit kiezen? Bij OOK vloeren helpen we u hiermee. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u door het ruime aanbod geen keuze kunt maken. Kies daarom eerst de pvc vloeren kleur, want de kleur van de vloer is erg bepalend voor de rest van het interieur. Het vervangen van een vloer kan daarom ingrijpend zijn. Daarom is het belangrijk is de kleur te kiezen die helemaal naar uw zin is. Klik hier voor het volledige assortiment PVC vloeren. 


Pvc vloeren betonlook

Houdt u ook zo van een eigentijdse industriële inrichten? Daar passen de pvc vloeren met betonlook perfect bij! De beton uitstraling is erg waarheidsgetrouw, dat zal zeker bij u in de smaak vallen.
 

Pvc vloeren houtlook

Pvc vloeren met een houtlook geven net zo’n warme, gezellige uitstraling als een vloer van echt hout. Het verschil is dat u nu voor een pvc vloer kiest, dus u heeft veel minder onderhoud. Een keuze om zeker te overwegen!


Pvc vloeren wit

Een strak interieur past prima bij pvc vloeren in het wit. Modern, fris en ieder interieur past hierbij.
 

Pvc vloeren grijs

We hebben diverse tinten in ons aanbod, met name de pvc vloeren in het grijs hebben we in vele varianten. U kunt hier dus alle kanten mee op. Met donkergrijs kiest u bijvoorbeeld voor een wat chique uitstraling, lichtgrijs combineer makkelijk met uw meubels.

PVC vloer goed onderhouden

Pvc vloeren hebben geen onderhoud nodig, wordt er wel gezegd. Maar dat is nu net wat er mis kan gaan en uiteindelijk effect kan hebben op uw tevredenheid over uw keuze. Laat ons voorop stellen dat alle vloeren onderhoud nodig hebben. Jazeker, de een wat  meer als de ander, maar zonder onderhoud worden ze allemaal na verloop van tijd minder mooi. Tegelvloeren, houten vloeren, tapijt, of iedere andere soort vloerbedekking moet u onderhouden. Zoals al eerder op onze site vermeldt, is de vloer het zwaarst belaste gedeelte van het huis. Dat is helaas iets wat niet altijd even goed ingezien wordt. Aandacht voor een pvc vloer goed onderhouden, ontbreekt soms. Pvc vloeren hebben een wat zachtere toplaag dan vele andere harde vloerbedekkingen. Door simpelweg er over te lopen of stoelen te verschuiven, kunnen er kleine krasjes in de toplaag ontstaan. De microkrasjes ontstaan met schuren van zandkorreltjes of verschuiven van harde plastic doppen onder stoelpoten. Hierdoor wordt nog meer zichtbaar wat vuil bij het dweilen in vloeit. De vloer is dan zeker niet versleten, maar u ergert zich er waarschijnlijk wel aan. U kunt dit niet helemaal voorkomen, maar u kunt er wel voor zorgen dat dit zo beperkt mogelijk voorkomt.

Tips voor het onderhoud

Om een PVC vloer goed te onderhouden, gebruikt u altijd schoon leidingwater met een schone dweil. Daarnaast vervangt u het water en de dweil regelmatig. Zo kan vuil zich niet in het water vermengen. U zult merken dat dit al veel kan schelen. Gebruik ook een zachte doek en geen nylon of ander hard materiaal om schoon te maken. Het is bovendien niet nodig om bij allerlei geïmpregneerde doekjes of schoonmaakmiddelen te gebruiken. Vaak laten deze middelen wat resten op de vloer achter, waardoor het effect maar kort is. Na korte tijd ziet u weer dezelfde vlekken terug, misschien nog wel erger.
Gebruik uitsluitend deze professionele middelen, deze zijn vrij verkrijgbaar bij vele verkooppunten, waaronder OOK vloeren. Deze producten geven u veel plezier na het schoonmaken en bevorderen een langere levensduur van de PVC vloer. Wilt u een langere levensduur en mooie uitstraling nog meer bevorderen? Kies dan voor polish, dat is eigenlijk een soort vloeibare slijtlaag, die u over de vloer dweilt na installatie. Door deze extra slijtlaag komen microkrasjes in de polish laag te zitten en niet in de slijtlaag. De polish kunt u na verloop van tijd weer verwijderen, wat ook wel strippen wordt genoemd. Nadat de vloer dan gereinigd is, kunt u een nieuwe polishlaag toevoegen, zodat er weer een beschermlaag extra op zit. Uw vloer blijft dan veel langer in tact. Bij OOK vloeren geven we u graag advies, we hebben diverse onderhoudstips op onze website staan. Bezoek onze showroom voor adviezen en om een PVC vloer te kopen, wij helpen u graag verder!

PVC vloer kopen doet u bij OOK vloeren

Dat is weer wat anders! De keuze is reuze, u kunt niet alleen tegenwoordig een zogenaamde te verlijmen pvc vloer kopen, maar er zijn vele varianten waar u echt blij van wordt. De oorspronkelijke pvc vloeren werden op een volledig vlakke geegaliseerde vloer geplakt. Een werkje wat vaak alleen door een vakman kan worden uitgevoerd. Dat was dan ook de reden waarom er soms afgehaakt werd en een pvc vloer kopen werd overgeslagen. Maar dit hoeft tegenwoordig absoluut geen reden meer te zijn. Zeker na de laatste technische ontwikkelingen is het voor iedere handige doe het zelver eenvoudig om klik pvc te plaatsen. Let u daarbij wel op de juiste kwaliteit van de pvc vloer en waar u de vloer wilt plaatsen.
Sorteren op
211 resultaten

Pvc | Look Oak Grey look LOOK-603 | grijs

181 x 1220 x 4 mm

€ 34,95/m2

Pvc | Yukon Beach YUK-2625 | naturel

176 x 1213 x 5 mm

€ 49,00/m2

Pvc | Yukon Dessert Dune YUK-2626 | beige

176 x 1213 x 5 mm

€ 49,00/m2

Pvc | Yukon Mistral YUK-2631 | beige

176 x 1213 x 5 mm

€ 49,00/m2

Pvc | Yukon Sea Stone YUK-2622 | grijs

176 x 1213 x 5 mm

€ 49,00/m2

Pvc | Yukon Tan YUK-2621 | bruin

176 x 1213 x 5 mm

€ 49,00/m2

Pvc | Ivalo Barley IVA-2702 | midden bruin

176 x 1213 x 5 mm

€ 46,50/m2

Pvc | Ivalo Cane IVA-2697 | grijs

176 x 1213 x 5 mm

€ 46,50/m2

Pvc | Ivalo Flax IVA-2694 | naturel

176 x 1213 x 5 mm

€ 46,50/m2