Filters

PVC Vloeren Visgraat

De Visgraat, misschien wel een van de meest begeerde vloer decors op de markt. De oorsprong van de Visgraat vindt u rond de 16de eeuw. In deze eeuw werden de eerste Visgraat vloeren gelegd. Veelal bij adellijke, vermogende families. Niet zo gek ook. Parket was toen, net zoals nu, een duur product. Combineer dit met het vele zaagwerk om de vloer enigszins passend te krijgen en u zult tot de conclusie komen dat de Visgraat niet voor iedereen weggelegd was.

De ontwikkeling van de PVC-Visgraat

Hoe anders is dat nu? De wereld heeft niet stilgestaan, de ontwikkeling van vloeren evenmin. Zo is de PVC-visgraat sinds jaar en dag erg populair. De PVC-Visgraat is, zoals de naam reeds doet vermoeden, vervaardigd van PVC. In ons OOK vloeren assortiment vindt u onder andere PVC-Visgraat van het vooraanstaande merk Lamett, welke onder het label ‘ParquetVinyl’ diverse PVC-visgraat vloeren op de markt brengt. Deze zijn op het oog nauwelijks te onderscheiden van het authentieke Parket Visgraat.

De toepasbaarheid van PVC-vloeren Visgraat

De PVC-vloeren Visgraat past binnen iedere huiselijke sfeer. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak kunt u de Visgraat vrijelijk toepassen in iedere ruimte in uw woning. Anders dan bij een houten vloer is de PVC-vloeren Visgraat niet gevoelig voor vocht en hiermee ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. De PVC-vloeren Visgraat is hiermee bij uitstek geschikt om in uw hele woning een luxe, warme sfeer te creëren. Industrieel of liever authentiek? Er zijn meerdere decors PVC-vloeren Visgraat om aan de smaak van een ieder tegemoet te komen.

De voordelen van de PVC- V Groef

Het voordeel van de PVC-V groef is dat deze erg onderhoudsvriendelijk is. Als u kinderen heeft, veelvuldig gasten over vloer krijgt of wanneer u de vloer wenst aan te leggen in een bedrijfsruimte is de PVC-V groef zeker het overwegen waard. Na de installatie is er niet direct aanvullend onderhoud nodig. En door de doorontwikkelde toplaag blijft de vloer ook bij intensief gebruik jarenlang mooi. Het is ook noemenswaardig om te vermelden dat er vele vloeren met de geliefde PVC-V groef zijn voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Hierdoor hoeft u enkel zorg te dragen voor een vlakke, schone ondervloer alvorens u de PVC- V Groef gaat installeren.

De installatie van de PVC-vloeren V-groef

Bij het installeren van PVC-vloeren V-groef zult u, net als bij vele andere vloeren, van buiten naar binnen werken. Een groot verschil is dat u in het midden van een door u te kiezen muur start bij het installeren van de PVC-Vloeren V-groef. Op deze manier kunt u de PVC-vloeren V-groef een optimaal resultaat geven. Doordat de PVC-vloeren V-groef vervaardigd is uit PVC heeft u bij het op maat maken van de vloerdelen genoeg aan een (Stanley-)mes. Het opruimen van zaagsel is dan ook definitief verleden tijd.
Sorteren op
30 resultaten