Filters

PVC Vloeren Badkamer

PVC vloeren in de badkamer, het zal u verbazen hoe mooi dat is!

PVC vloeren in de badkamer zorgen voor een plek met warmte en rust. Ergens waar u heerlijk kunt ontspannen; waar u zich in de ochtend klaar maakt voor een nieuwe dag én waar u zich ‘s avonds voorbereid op een goede nachtrust! Het liefst voelt u zich in de badkamer volledig op uw gemak. Niet zo gek dat u van de badkamer dan een prettige warme ontspannende ruimte wilt maken, waar u ook gaat wonen, in een nieuwbouwwoning of bestaande woning. Of u nu volledig gaat renoveren of zonder te verbouwen en kiest voor PVC tegels in de badkamer of PVC vloeren in de badkamer met een fraai motief van houtstructuur, het is altijd een uitstekende keuze. Met een vloer van OOK vloeren creëert u de sfeer en beleving die u wenst.

PVC vloer in de badkamer voor een warme uitstraling

Pvc vloeren in de badkamer zijn niet meer weg te denken in de huidige vraag naar vloeren die geschikt zijn voor badkamers. Niet zo verwonderlijk als u zich bedenkt dat PVC in de badkamer ideaal is qua onderhoud en in heel veel varianten verkrijgbaar is. De vele verschillende decors in grote en kleine maten, maken zo van iedere badkamer een aantrekkelijk stekje om ontspannen te vertoeven! Neem bijvoorbeeld een pvc vloer in uw badkamer met een houtstructuur. Dit geeft een geweldige warme uitstraling,

PVC tegels in de badkamer

In tegenstelling tot echte houten vloeren, heeft PVC geen last van vocht invloeden. PVC tegels in de badkamer zijn aangenaam om met blote voeten te belopen, ze houden de warmte goed vast en zijn ook prima geschikt in combinatie met vloerverwarming. Daardoor geeft een PVC vloer in de badkamer niet alleen een warme sfeer, maar voelt deze ook warm aan, ook als er geen vloerverwarming aanwezig is. Met de kliksystemen van OOK vloeren op een keramische drager in tegel en strook, heeft u in een handomdraai een nieuwe uitstraling. Tip: denk ook eens aan een mooi houtdecor tegen de wand van het bad of douche! De ideale oplossing voor uw badkamer, want het decor is eenvoudig te reinigen en bovendien vochtwerend.

PVC in de badkamer installeren

De tegels van PVC zijn slechts enkele mm dik. Daardoor is een PVC vloer in de badkamer eenvoudig over tegels te installeren. Zonder breekwerk kan PVC in de badkamer een volledig nieuwe uitstraling creëren. U heeft geen tot nauwelijks hoogteverlies, u heeft besparing op breekwerk en u heeft geen speciale zware gereedschappen nodig. Bovendien is het ook nog eens kostenbesparend. Dé ideale oplossing, omdat PVC vloeren in de badkamer ook nog eens een hoge slijtvastheid hebben. U bent verzekerd van vele jaren plezier met deze ideale vloeren!

PVC vloer badkamer over tegels: zeer geschikt voor snelle renovatie

Door de specifieke opbouw van de PVC vloeren, zijn deze erg geschikt voor een snelle renovatie en het opfrissen van de bestaande vloer, wand of meubel. Of u nu een tegel, houtstructuur of zelfs visgraatpatroon wenst, het is allemaal mogelijk. Door de PVC vloer in de badkamer over tegels te installeren, bespaart u niet alleen geld, maar ook een hoop tijd. Tijd en geld dat u voor andere doelen in uw verbouwing goed kunt gebruiken om ook elders die aangename sfeer te kunnen creëren. U wilt zich in uw hele woning aangenaam thuis voelen, en dat het liefste binnen uw budget. Met vloeren van OOK is dat zeker mogelijk.

Wilt u meer weten over een PVC vloer voor de badkamer van OOK vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u van het juiste advies voorzien!

Sorteren op
183 resultaten