Filters

PVC Vloeren Betonlook

Voor het ontstaan van beton nemen wij u mee terug in de tijd, naar de oudheid wel te verstaan. In de oudheid werd beton veelal gebruikt als bindmiddel. Met beton als bindmiddel werden in der tijd vele bruggen, aquaducten maar ook het Colosseum gebouwd. In het hedendaagse leven wordt beton veel gebruikt als harde vloerbedekking. U ziet het veelvuldig terug in fabriekshallen. Beton is door de hoge drukkracht die het aankan immers zeer geschikt voor gebruik door mens en voertuig. Daarnaast wint de betonvloer ook aan populariteit bij particulieren. Particulieren gebruiken beton veelal voor het creëren van een industriële, luxe uitstraling van hun woning.

PVC-vloer betonlook

Dat de betonvloer ook in steeds meer huishoudens aan populariteit wint is niet onopgemerkt gebleven bij fabrikanten van PVC-vloeren. Zo hebben enkele vooraanstaande merken PVC-vloer betonlook in hun assortiment opgenomen welke u terugziet in de collectie van OOK vloeren. OOK vloeren biedt onder andere PVC-vloer betonlook van Tajima en van Lamett. De PVC-vloer betonlook van Lamett ziet u terug in de ParquetVinyl collectie. Waar de collectie van Lamett voornamelijk bestaat uit tegels met betonlook heeft Tajima de PVC-vloer betonlook dusdanig doorontwikkeld dat er een legsysteem is ontstaan waardoor de naden tussen de verschillende tegels nagenoeg onzichtbaar zijn. Dit heeft erin geresulteerd dat u met het blote oog nagenoeg geen verschil zult zien tussen beton en een PVC-vloer betonlook. In de collectie van OOK vloeren treft u verschillende decors aan; van een lichte tint (welke grenst aan wit) tot aan een donkere, zwarte, tint. Hiermee creëert u een industriële uitstraling bij ieder interieur.

De voordelen van PVC betonlook

De PVC-betonlook brengt vele voordelen met zich mee ten opzichte van een betonvloer. Zo is het installeren van PVC-betonlook eenvoudig en niet tijdrovend. U hoeft bij het installeren slechts rekening te houden met een gladde, schone ondervloer. Doordat PVC slechts enkele millimeters dik is, hoeven er zelden tot nooit sloopwerkzaamheden plaats te vinden. Daarnaast kent de PVC-betonlook, in tegenstelling tot beton, geen droog termijn. U kunt er direct na het leggen zorgeloos van genieten. Indien gewenst is de PVC-betonlook uitermate geschikt voor gebruik met vloerverwarming. OOK vloeren adviseert u altijd een goede ondervloer te installeren voor het mooiste resultaat. Kiest u voor een vloer Lamett? Dan is het niet nodig een ondervloer uit te zoeken. Alle PVC-vloeren van Lamett zijn uitgerust met een geïntegreerde ondervloer. Zoals iedere PVC-vloer is ook de PVC-betonlook niet gevoelig voor vocht.  Hierdoor is het gebruik in
vochtige ruimtes, zoals een badkamer, geen enkel probleem. Daarnaast is een PVC-vloer minder hard dan beton. Hierdoor loopt u in de koudere jaargetijden, los van het feit of u vloerverwarming heeft of niet, altijd op een meer aangename vloer.
Sorteren op
45 resultaten