Filters

Laminaat Visgraat

Visgraat laminaat, een authentieke vloer in een modern jasje

De bekende uitdrukking ‘schoenen maken de man’ is waarschijnlijk net zo oud als het visgraat motief. Een eeuwenoude legwijze van planken waarmee u uw woning een betoverende, luxe uitstraling geeft waarvan u iedere dag geniet. Vroeger kwam u de visgraat vloer vooral tegen in kapitale herenhuizen, maar met de komst van laminaat visgraat is deze bereikbaarder dan ooit.

Visgraat laminaat: niet van echt hout te onderscheiden.

Visgraat laminaat uit de collectie van OOKvloeren zijn de afgelopen jaren sterk doorontwikkeld. De laminaat v groef is opgebouwd uit drie lagen en is uiteraard voorzien van een zeer sterke toplaag. Dit heeft als voordeel dat de laminaat v groef qua looks absoluut niet onder doet aan de authentieke parketvloer, maar dat de laminaat v groef qua prijs erg interessant is. Wist u trouwens dat alle visgraat vloeren die OOKvloeren in haar assortiment heeft voldoen aan het de zwaarste kwaliteitsklasse, ook wel AC6 genoemd? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de uw toekomstige visgraat laminaat niet alleen in top conditie blijft bij gebruik in uw woning. U kunt de visgraat laminaat ook bedrijfsmatig zeer goed gebruiken.

Geluidsdemping voor extra wooncomfort

Wooncomfort: een van de belangrijkste aspecten van uw toekomstige vloer. Alle laminaat visgraat vloeren uit de collectie van OOKvloeren hebben een dikte van circa 12mm. Dit is extra dik ten opzichte van de meeste laminaat vloeren welke over het algemeen 7 tot 8mm dik zijn. De dikte van de planken zorgen ervoor dat de vloer minder hol klinkt en loopgeluiden reduceert. Wanneer u kiest voor een goede ondervloer is laminaat v groef ook bij uitstek geschikt voor in uw appartement. Met de juiste ondervloer is het loopgeluid van de visgraat vloer immers al snel met 10dB gereduceerd. Om u het ultieme gevoel van luxe te geven is de laminaat v groef ook zeer geschikt om toe te passen met vloerverwarming. Zo oogt de vloer niet alleen warm, maar dat is hij ook.

Legwijze visgraat laminaat

U bent eruit: het wordt een visgraat laminaat, leuk! U wilt natuurlijk zo snel mogelijk genieten van uw visgraat laminaat. Misschien dat u de visgraat laminaat zelf gaat leggen? Of laat u dit toch aan de specialist over? Wat u ook kiest, wij delen graag drie belangrijke praktische punten met u.

Wist u dat al onze visgraat laminaat vloeren voorzien zijn van een kliksysteem (G5 ook wel genoemd)? Zo weet u zeer dat de visgraat laminaat vloer niet los kan springen.
 
Wist u dat u bij het leggen van de vloer zowel een linker als een rechter plank heeft?  Houdt hierbij rekening met het bestellen.
 
Wist u dat u gezaagde planken niet op een andere plek kunt gebruiken? Hierdoor is het
zaagverlies al snel 10% tot 15%.
 
Heeft u een vraag over de legwijze van de visgraat laminaat of heeft u advies over de hoeveelheid laminaat die u aan dient te schaffen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons via het contactformulier.
 
Benieuwd hoe het leggen van de visgraat laminaat in zijn werk gaat? Middels deze link kunt u alvast een voorproefje zien. Een goed begin, is het halve werk.
Sorteren op
6 resultaten