Raak geïnspireerd

Badkamer make-over

Nieuw of renoveren zonder te veel breekwerk. En als extra pluspunt, kunt u snel weer uw badkamer gebruiken.

Woonkamer

Wat voor woontype u ook bent. Uw droomkamer heeft als basis de ideale vloer om te ontspannen en genieten.

Keuken

Uw keuken is het centrum van bedrijvigheid. Daar wordt geleefd en genoten. Zo kunt u dubbel genieten van een praktische vloer die gezien mag worden.

Slaapkamer

Heerlijk verder dromen in slaapkamer met een vloer waar u al jaren van droomt.

Kantoor

Je kantoor is een soort tweede huis. Fijn als je aandacht aan je vloer kunt besteden om het thuis gevoel te hebben op kantoor.

Speelruimte

Spelen met auto’s of poppen, gamen, tekenen, eten en drinken. Wat gebeurd er niet in een kinderkamer. Met de juiste vloer kunt u en uw kind blijven genieten.

Openbare ruimte

De bezoeker krijgt een wouw gevoel bij het bezoeken van uw ruimte. De twee beste eigenschappen van ParquetVinyl samen in één ruimte, een huiselijjk gevoel en makkelijk in onderhoud. 

woonkamer & keuken visgraat

Dit interieur valt op door veel licht en sfeervolle inrichting. Een openkeuken naar de woonruimte creëer je door de vloer door te laten lopen. Zeker met een visgraat vloer die doorloopt, ontstaat optisch nog meer ruimte doordat door de visgraat in de breedte te leggen. 

Badkamer

In deze badkamer ligt een schitterende PVC klik visgraat vloer van ParquetVinyl.

Woonkamer make-over

Deze woning heeft een echte make-over gekregen dankzij een nieuwe vloer. Deze is mooi doorgelegd in de keuken en woonkamer, zodat de hele ruimte een mooi geheel is geworden.