Waarom parketvloeren?

Met parketvloeren, ook wel genoemd lamelparket, -parket-multiplank-meerlaagsparket-of planken vloer, haalt u de natuur in huis. U creëert een warme sfeer en iedere houten vloeren heeft zijn eigen unieke karakter. Een parketvloer heeft naast de warme uitstraling ook het voordeel dat deze warm aanvoelt. Tijdloos, stijlvol en authentiek. Er is geen sfeervollere vloer dan een parketvloer.

Onderhoud

Daarnaast is een parketvloer hygiënisch en eenvoudig te onderhouden om de kwaliteit te behouden. Een houten parketvloer is duurzaam en een goede investering.

Vloerverwarming

Ook is lamelparket-parket-multiplank-meerlaagsparket geschikt voor vloerverwarming en/of vloerkoeling. Hierbij willen wij opmerken dat daarvoor wel de aanwijzingen van de fabrikant opgevolgd moeten worden. Vraag voor de bijzonderheden hierover onze expert: zij kunnen u hierover de juiste informatie geven.

Renoveren

Ook een groot voordeel van een parketvloer ten opzichte van een laminaat of PVC vloer is het vermogen de vloer te herstellen. Zijn er krassen of deuken in de vloer. Een parket vloer kan geschuurd worden en opnieuw behandeld/hersteld worden.

Cottage - 190

€ 142,96 incl. btw

TreeFloor Europe parket Helsinki

€ 135,28 incl. btw

Albi

€ 228,51 incl. btw

Clusone

€ 266,42 incl. btw

TreeFloor Europe parket Brussel

€ 191,18 incl. btw

Visgraat Farm

€ 148,75 incl. btw