Vinyl leggen

Zoals eerder vernoemd wordt de naam Vinyl vaak verward met PVC vloeren. OOK vloeren levert een compleet assortiment aan PVC vloeren die u kunt verdelen in drie verschillende manieren van leggen.
Daarin zijn:
  • Plak PVC vloeren
  • Klik PVC vloeren (rigid core d.w.z. met een harde basis. In het geval van OOK vloeren is dit een steengruis dragerplaat)
  • Loose lay, los te leggen (zonder klik en zonder plak) ideaal voor snel leggen
Bij Plak PVC vloeren wordt de ondervloer altijd geëgaliseerd voordat de PVC vloer geplakt. Omdat het egaliseren niet het eenvoudigste werk is wordt een PVC plak vloer meestal aan de vakspecialist uitbesteed. Ook daarvoor kunt u bij OOK Vloeren terecht.
 
Klik PVC vloeren zijn eenvoudiger te leggen. Er zijn PVC vloeren met een ondervloer er al aan vast. In dat geval hoeft u geen aparte ondervloer te leggen. Hierbij een link naar een filmpje voor leginstructies.
 
Loose lay PVC vloeren, hierbij is geen lijm of klik nodig. Deze los te leggen delen kunt u eventueel in een antisplip leggen dit is afhankelijk van de ondervloer. De delen zijn stabiel door een dubbel fiberglas versterking en hebben een antislip aan de achterzijde.

Een greep uit onze Vinyl vloeren

Expona Commercial

€ 121,91 incl. btw

Loose Lay plank

€ 89,50 incl. btw

TreeFloor Enia Strix plak pvc

€ 125,28 incl. btw

TreeFloor Enia Sorex plak pvc

€ 177,56 incl. btw

Cavalio 0.3 plak PVC

€ 91,72 incl. btw

TreeFloor Enia Sorex plak pvc

€ 157,05 incl. btw

Yukon

€ 98,62 incl. btw

TreeFloor Enia Larix plak pvc

€ 170,42 incl. btw

Mantaro Visgraat

€ 106,88 incl. btw